SERVEIS

Els nostres serveis

Vols construir una nova vivenda, o reformar la teva actual, per fer-la més amplia i acollidora?, i així els teus creixin en una llar agradable i amb totes les comoditats. O bé, tens un projecte de negoci en ment i necessites un nou local comercial?

Projectes comercials

Construïm espais que generin el màxim impacte i fidelitzin al teu públic a través d’experiències úniques.
Tant si vols donar vida a un nou projecte comercial com adaptar-te a les actuals tendències, el nostre equip és capaç de desenvolupar propostes innovadores en les quals un disseny inspirador i solucions modernes són la combinació perfecta per a desmarcar-se.

Construcció i reforma

Servei integral de construcció, ja sigui una obra nova on només disposes del terreny, o la reforma de la teva vivenda habitual on necessites redistribuir l’espai o reformar-la (parcial o integral).

També fem un estudi d’interiorisme personalitzat per a cada client.

Claus en mà

Un projecte “claus en mà” és aquell en el que el client contracta uns serveis integrals d’obra i instal·lacions a una única empresa, que és responsable del conjunt de l’obra fins a la completa finalització dins un pressupost prèviament tancat.
Per tant, si ho necessites, digues-nos quin és el teu pressupost i nosaltres et presentem un projecte a mida per aquest preu.

Renderització 3D

Si tens un projecte, o diverses propostes de disseny en ment, i no saps quina opció escollir o no pots fer-te a la idea del resultat que més et pot agradar, tenim la solució. Servei de renderització 3D per veure resultats finals digitalment i així poder escollir l’opció que més t’agradi sabent com quedarà de manera real.

Assessorament i gestió d'obra

És important realitzar un informe tècnic d’obra sobre construcció, estructura, problemes i possibles solucions. Per això, a GIP també t’assessorem en la gestió de la teva obra.
Conceptes tècnics, assessorament administratiu, normativa per l’execució de projectes d’obra… La nostra experiència garanteix la qualitat de cada projecte abans, durant i a la finalització d’aquest.

Certificats i cèdules

Per poder construir o reformar la teva vivenda necessites una sèrie de documents per poder començar a treballar-hi. A GIP et gestionem tota aquesta paperassa perquè no hagis de preocupar-te per res.

Els nostres projectes

REFORMA INTEGRAL DE LOCAL COMERCIAL A LLORET DE MAR

Reforma de local per PETRA STUDIO YOGA

REFORMA INTEGRAL D'HABITATGE PARTICULAR

Reforma, adecuació i distribució de vivenda particular a Lloret de Mar

REFORMA INTEGRAL DE LOCAL COMERCIAL A LLORET DE MAR

Reforma i adecuació de perruqueria 

REFORMA INTEGRAL DE VIVENDA PARTICULAR A LLORET DE MAR

Reforma i redistribució de vivenda particular

DTS Grup

Informació de contacte

Segueix-nos!

www.gestioiprojectes.com

© 2023 Gestió i Projectes d’Obra – DTS Grup